Taronges injectades amb vi dolç
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Taronges injectades amb vi dolç
- (per persona)
- 1 taronja
- 1/2 copa de vi dolç o de vi de taronges
PREPARACIÓ
1. Utilitzem una xeringa esterilitzada per xuclar el vi de la copa, posem l'agulla a la xeringa i anem punxant la taronja en diferents punts per anar-hi injectant el vi.
2. Tallem la part de dalt de la taronja, com si li traguéssim el barret, i remenem la polpa de la taronja amb un ganivet.
3. Ja ens podem beure el suc de taronja amb vi dolç, directament de la fruita!
2. Tallem la part de dalt de la taronja, com si li traguéssim el barret, i remenem la polpa de la taronja amb un ganivet.
3. Ja ens podem beure el suc de taronja amb vi dolç, directament de la fruita!