Taronges amb mel
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Via Veneto, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 taronges grosses
- 100 g de mel
- 1 copeta de Cointreau
- 2 dl d'aigua
- pell de taronja
PREPARACIÓ
Per a fer aquest plat, poseu Cointreau amb una mica d'aigua i mel en un cassó calent al foc.
Tot seguit afegiu-hi la pell de taronja ratllada i escaldada dues vegades, i quan comenci a bullir, espereu 15 minuts i poseu-ho a la nevera que es refredi. Mentrestant peleu la taronja i talleu-la en forma de grills, emplateu-la i amaniu-la amb la salsa ja freda. Feu servir les pells de taronja ratllades com a guarnició.
Tot seguit afegiu-hi la pell de taronja ratllada i escaldada dues vegades, i quan comenci a bullir, espereu 15 minuts i poseu-ho a la nevera que es refredi. Mentrestant peleu la taronja i talleu-la en forma de grills, emplateu-la i amaniu-la amb la salsa ja freda. Feu servir les pells de taronja ratllades com a guarnició.