Tallarines Talou Mien "Sopon"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Chien Jung Kao
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona / Tarragona
INGREDIENTS
- 400 g tallarines de pasta fresca
- 150 g de verdures Pai Choi
- 1 pastanaga
- 100 g de bolets xinesos Ton Ku
- 1 ceba tendra
- 100 g de bambú
- 100 g de soja germinada
- 1 l de brou d'aviram
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les verdures en una olla amb el brou d'aviram bullint.
Tot seguit, afegiu-hi el bambú i els bolets xinesos. A continuació, bulliu les tallarines en una altra olla amb aigua durant uns 10 minuts. Mentrestant trossegeu la ceba tendra. Després coleu les tallarines i passeu-les a un bol. Finalment, salpebreu les verdures i poseu-les al bol amb les tallarines. Incorporeu-hi una mica de brou. Opcionalment, podeu afegir-hi al damunt els trossos de ceba tendra.
Tot seguit, afegiu-hi el bambú i els bolets xinesos. A continuació, bulliu les tallarines en una altra olla amb aigua durant uns 10 minuts. Mentrestant trossegeu la ceba tendra. Després coleu les tallarines i passeu-les a un bol. Finalment, salpebreu les verdures i poseu-les al bol amb les tallarines. Incorporeu-hi una mica de brou. Opcionalment, podeu afegir-hi al damunt els trossos de ceba tendra.