Tallarines Talou Mien "Sopon"

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Chien Jung Kao
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona / Tarragona

INGREDIENTS

  • 400 g tallarines de pasta fresca
  • 150 g de verdures Pai Choi
  • 1 pastanaga
  • 100 g de bolets xinesos Ton Ku
  • 1 ceba tendra
  • 100 g de bambú
  • 100 g de soja germinada
  • 1 l de brou d'aviram
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les verdures en una olla amb el brou d'aviram bullint.
Tot seguit, afegiu-hi el bambú i els bolets xinesos. A continuació, bulliu les tallarines en una altra olla amb aigua durant uns 10 minuts. Mentrestant trossegeu la ceba tendra. Després coleu les tallarines i passeu-les a un bol. Finalment, salpebreu les verdures i poseu-les al bol amb les tallarines. Incorporeu-hi una mica de brou. Opcionalment, podeu afegir-hi al damunt els trossos de ceba tendra.
Anar al contingut