Tallarines d'alga amanides

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Tallarines d'alga amanides
  • (per a 2 persones)
  • 80 g d'algues "haricots du mer"
  • 1 tomàquet raff
  • 4 raves
  • 1 culleradeta de miso
  • 20 cl de vinagre de pomes
  • oli d'oliva
  • 4 sipietes

PREPARACIÓ

1. Tallem el tomàquet i els raves a grills.
2. Tirem un bon raig d'oli en una paella i fem les sipietes a la planxa.
3. Barregem en un bol petit el vinagre de poma, la culleradeta de miso i una raig d'oli d'oliva per fer la vinagreta.
4. Ara triem un bol gros i hi aboquem les algues, els raves i el tomàquet. Ho amanim tot amb la vinagreta.
5. Afegim al bol les sipietes, barregem tots els ingredients i ja tenim les tallarines d'alga preparades per emplatar.