Tagliatelle amb pesto
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 250 g de tagliatelle frescos
- 1 manat de fulles d'alfàbrega genovesa
- 50 g de pinyons de pi
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- 1 gra d'all
- 100 cl d'oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
1. Poseu una cassola al foc amb força aigua, una mica de sal, una fulla de llorer i un raig d'oli.
2. Mentre arrenca el bull, feu el pesto:
a. En el vas de la batedora, hi posem l'alfàbrega (sense els nervis de les fulles).
b. Hi poseu el formatge, els pinyons, el gra d'all, una miqueta de sal i l'oli d'oliva.
c. I ho tritureu.
3. Quan bulli l'aigua, hi poseu la pasta, i respecteu el temps de cocció que hi indiqui el fabricant. Després, la deixeu escórrer bé.
4. Salteu-la amb una mica de mantega, i emplateu-la en dos plats.
5. Salseu-la amb el pesto, i a menjar...
2. Mentre arrenca el bull, feu el pesto:
a. En el vas de la batedora, hi posem l'alfàbrega (sense els nervis de les fulles).
b. Hi poseu el formatge, els pinyons, el gra d'all, una miqueta de sal i l'oli d'oliva.
c. I ho tritureu.
3. Quan bulli l'aigua, hi poseu la pasta, i respecteu el temps de cocció que hi indiqui el fabricant. Després, la deixeu escórrer bé.
4. Salteu-la amb una mica de mantega, i emplateu-la en dos plats.
5. Salseu-la amb el pesto, i a menjar...