Tabule

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Tabule
  • (per a 2 persones)
  • 1 manat de julivert
  • fulles d'alfàbrega
  • cuscús integral precuit
  • 1 cogombre
  • tomàquet d'amanir
  • 2 cullerades de llenties bullides
  • 1 llauna de tonyina

PREPARACIÓ

1. Posem una miqueta d'aigua amb sal a bullir en una cassola per remullar el cuscús. Calculem 300 ml d'aigua per cada 1/2kg de cuscús en sec.

2. Quan l'aigua és gairebé a punt de bullir, l'afegirem al bol on tenim el cuscús.

3. Hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva. Deixem que el cuscús es vagi inflant, fins que es begui tota l'aigua. Ja té el punt de sal i el punt d'oli d'oliva.

4. Ara hi afegim les llenties al bol on tenim el cuscús.

5. Piquem unes fulles d'alfàbrega i les hi afegim. També hi posarem unes fulles de julivert senceres.

6. Tallem el tomàquet a dauets petits i també els hi incorporem.

7. Pelem el cogombre i el tallem també a dauets. El posem al bol.

8. Afegim, ara, la tonyina amb el seu oli i ho removem tot plegat. Fet!