Suquet d'espardenyes amb mongetes del ganxet

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marga Muñoz
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g d'espardenyes
  • 600 g de mongetes del ganxet cuites
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 pebrot verd
  • 1 l de brou de peix
  • 1 tasseta d'oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu els alls.

Quan estiguin daurats, poseu-hi el pebrot tallat a trossos, la sal, el pebre, la ceba picada i el tomàquet, que haureu triturat; remeneu-ho tot bé i deixeu-ho confitar a foc baix.

A continuació, afegiu-hi el brou de peix i les mongetes i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts.

Finalment, poseu-hi les espardenyes i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més, i ja podeu emplatar-ho.