Suquet de tonyina amb patates i caragols de mar

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 600 g de tonyina a daus
  • 700 g de patates
  • 20 caragols de mar
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • sal
  • 1 polset de pebre de Szechuan
  • julivert
  • farina Per a la picada:
  • 5 grans d'all
  • 20 ametlles
  • 2 tomacons
  • 1 nyora Per al fumet:
  • 1 kg de pelut dolent
  • 300 g de peix blau
  • 1/2 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1 branca d'api

PREPARACIÓ

Salpebreu la tonyina, enfarineu-la i fregiu-la en una paella vigilant que no se us cremi. Reserveu-la.
En una cassola a part i aprofitant el mateix oli, daureu-hi la ceba, i mentrestant, feu la picada amb les ametlles, els alls, la polpa de la nyora, una mica de pebre de Szechuan i el tomàquet. Quan la tingueu a punt, incorporeu-la a la cassola i abans de poser-hi el fumet, remeneu-ho bé. Passats 10 minuts, afegiu-hi la tonyina i deixeu-ho fer 5 minuts més. I ja per acabar, tireu-hi els cargols. Passats 5 minuts, ja tindreu a punt de servir.
Anar al contingut