Suquet de rap i dàtils

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Club Nàutic

INGREDIENTS

  • 800 g de rap
  • 200 g de cloïsses
  • 200 g de dàtils de mar
  • farina
  • 1 l de brou de peix
  • julivert
  • sal i oli d'oliva Per a la salsa Meri:
  • oli
  • julivert
  • vinagre o llimona
  • all

PREPARACIÓ

Per començar saleu i enfarineu el rap. Fregiu-lo en una paella amb oli calent, i quan el tingueu a punt, traieu-lo i poseu els alls trinxats a la paella.
Deixeu-los daurar i després tireu-hi un polsim de farina. Remeneu-ho, i a continuació, aboqueu-hi el brou de peix i saleu-ho. Quan el brou hagi reduït una mica, afegiu-hi el rap, els dàtils i les cloïsses. Mentre això es va fent, aprofiteu per preparar la salsa Mery. Feu una picada amb all, julivert i sal. Un cop la tingueu a punt, tireu-hi suc de llimona i oli i barregeu-ho bé. Ja per acabar, incorporeu aquesta salsa a la paella, i poseu el suquet al forn durant 5 minuts a 150 graus.