Suquet de rap i dàtils
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Club Nàutic
INGREDIENTS
- 800 g de rap
- 200 g de cloïsses
- 200 g de dàtils de mar
- farina
- 1 l de brou de peix
- julivert
- sal i oli d'oliva Per a la salsa Meri:
- oli
- julivert
- vinagre o llimona
- all
PREPARACIÓ
Per començar saleu i enfarineu el rap. Fregiu-lo en una paella amb oli calent, i quan el tingueu a punt, traieu-lo i poseu els alls trinxats a la paella.
Deixeu-los daurar i després tireu-hi un polsim de farina. Remeneu-ho, i a continuació, aboqueu-hi el brou de peix i saleu-ho. Quan el brou hagi reduït una mica, afegiu-hi el rap, els dàtils i les cloïsses. Mentre això es va fent, aprofiteu per preparar la salsa Mery. Feu una picada amb all, julivert i sal. Un cop la tingueu a punt, tireu-hi suc de llimona i oli i barregeu-ho bé. Ja per acabar, incorporeu aquesta salsa a la paella, i poseu el suquet al forn durant 5 minuts a 150 graus.
Deixeu-los daurar i després tireu-hi un polsim de farina. Remeneu-ho, i a continuació, aboqueu-hi el brou de peix i saleu-ho. Quan el brou hagi reduït una mica, afegiu-hi el rap, els dàtils i les cloïsses. Mentre això es va fent, aprofiteu per preparar la salsa Mery. Feu una picada amb all, julivert i sal. Un cop la tingueu a punt, tireu-hi suc de llimona i oli i barregeu-ho bé. Ja per acabar, incorporeu aquesta salsa a la paella, i poseu el suquet al forn durant 5 minuts a 150 graus.