Suquet de rajada amb llenties pardines

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Margaret Nofre
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sant Carles, Tortosa

INGREDIENTS

  • 2 aletes de rajada (4 si són petites)
  • 300 g de llenties cuites
  • 1 ceba
  • 4 alls
  • 1 tomàquet madur
  • 1 copa de vi blanc sec
  • 1 fulla de llorer
  • pebre roig picant
  • 1 cullerada de farina de blat de moro
  • sal
  • oli
  • aigua

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la ceba, el tomàquet sense pell ni llavors i els alls amb pell en una paella amb l'oli ben calent. Remeneu-ho i afegiu-hi el llorer.
Després, incorporeu-hi una mica de farina, pebre roig picant i vi, i deixeu-ho reduir. Quan hagi reduït, incorporeu-hi la rajada sense pell i saleu-la una mica. Tot seguit, afegiu-hi l'aigua, tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 7 o 8 minuts a foc lent. A continuació, afegiu-hi les llenties cuites i deixeu-ho coure tapat durant 3 minuts. I ja per acabar, apagueu el foc i deixeu-ho reposar 3 minuts més.
Anar al contingut