Suquet de pops amb patates

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pere Massana
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Pere del maset, Sant Pau d'Ordal

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de pops
  • 1 l de fumet de peix
  • 2 cebes
  • 8 tomàquets madurs
  • 1 gra d'all
  • 4 patates
  • oli d'oliva i sal
  • Per a la picada:
  • 2 alls
  • 1 llesca de pa fregit
  • julivert

PREPARACIÓ

Per fer la picada, poseu en un morter els alls tallats a làmines, el pa fregit i les fulles de julivert i tritureu-ho tot bé.

Tot seguit, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada.

Quan estigui daurada, afegiu-hi l'all tallat a làmines i els tomàquets picats, i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts.

Mentrestant, en una paella amb l'oli ben calent, salteu-hi els pops i rectifiqueu-los de sal.

A continuació, en una cassola amb l'oli ben calent, poseu-hi la picada i el sofregit i remeneu-ho tot bé.

Seguidament, afegiu-hi les patates tallades a daus i el fumet de peix, i deixeu-ho coure.

Finalment, afegiu-hi els pops, deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més i ja podeu emplatar-ho.