Suquet de musclos amb allioli
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marga Muñoz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 1/2 kg de musclos de roca
- 2 cebes
- 3 gots de tomàquet triturat
- 2 cullerades de brandi
- 2 culleradetes de sucre
- oli d'oliva verge
- sal
- Per a l'allioli:
- 2 grans d'all
- 1 ou
- 1 gotet d'oli d'oliva verge
- sal
PREPARACIÓ
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet tallats ben petits en una paella amb oli. Poseu-hi una mica de sal i sucre.
Mentrestant, prepareu l'allioli en un morter i feu coure els musclos en una cassola amb aigua ben tapada, fins que els musclos s'hagin obert.
Quan tingueu els musclos cuits, poseu-los a la paella amb el sofregit. Afegiu-hi l'allioli i una mica de brandi i remeneu-ho.
Quan el brandi s'hagi evaporat, ja podreu emplatar-ho.
Mentrestant, prepareu l'allioli en un morter i feu coure els musclos en una cassola amb aigua ben tapada, fins que els musclos s'hagin obert.
Quan tingueu els musclos cuits, poseu-los a la paella amb el sofregit. Afegiu-hi l'allioli i una mica de brandi i remeneu-ho.
Quan el brandi s'hagi evaporat, ja podreu emplatar-ho.