Suquet de lluerna amb patates
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Antoni Rafecas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Nansa, Sitges
INGREDIENTS
- 1 lluerna de 2 kg
- 4 grans d'all
- 1 cullerada de julivert picat
- 1/4 de l de salsa de tomàquet
- 1/2 l de brou de peix
- 3/4 de kg de patates
- 1 tasseta d'allioli
- oli d'oliva
- farina
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, daureu un gra d'all en una cassola amb oli.
Tot seguit saleu la lluerna i passeu-la per la farina. Després incorporeu el peix a la cassola. Espereu una mica i afegiu-hi el julivert, la salsa de tomàquet, les patates (prèviament cuites), una mica de brou de peix i sal. Per fer l'allioli poseu dos grans d'all i una mica de sal en un morter i lligueu-ho mirant que l'allioli quedi claret. Aleshores afegiu l'allioli a la cassola, tapeu-la i deixeu-ho coure durant 5 minuts. Finalment, ja podeu emplatar.
Tot seguit saleu la lluerna i passeu-la per la farina. Després incorporeu el peix a la cassola. Espereu una mica i afegiu-hi el julivert, la salsa de tomàquet, les patates (prèviament cuites), una mica de brou de peix i sal. Per fer l'allioli poseu dos grans d'all i una mica de sal en un morter i lligueu-ho mirant que l'allioli quedi claret. Aleshores afegiu l'allioli a la cassola, tapeu-la i deixeu-ho coure durant 5 minuts. Finalment, ja podeu emplatar.