Suquet de bròtola
- Programa: Al vostre gust
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Bròtola
- sal
- tomàquet
- patates
- oli
- brou de peix
- atmetlles
- pa
- julivert
- alls
- safrà
- sal
- pebre
- oli
PREPARACIÓ
Posem tots els ingredients de la picada a la cassola i els sofregim amb oli. Ho passem tot pel morter fins que n'obtinguem una pasta. Ho reservem.
En el mateix oli del sofregit, afegim la ceba trossejada i quan comença a daurar-se hi afegim els tomàquets a daus i ho sofregim.
Afegim el brou i barregem. Hi posem les patates filetejades. Posem una mica del brou a la picada i l?afegim a la cassola.
Quan les patates estiguin a mig fer, hi afegim el peix filetejat o a trossos. Quan estigui fet, ho deixem reposar i ja ho podem servir.
En el mateix oli del sofregit, afegim la ceba trossejada i quan comença a daurar-se hi afegim els tomàquets a daus i ho sofregim.
Afegim el brou i barregem. Hi posem les patates filetejades. Posem una mica del brou a la picada i l?afegim a la cassola.
Quan les patates estiguin a mig fer, hi afegim el peix filetejat o a trossos. Quan estigui fet, ho deixem reposar i ja ho podem servir.