Suquet d'anguila

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'Estany

INGREDIENTS

  • 1 kg d'anguila
  • 4 cebes mitjanes
  • 3 tomàquets
  • 1 gotet d'oli
  • 4 trossets de bitxo
  • 2 alls
  • julivert
  • safrà
  • sal

PREPARACIÓ

En una cassola amb una mica d'oli, poseu la ceba trinxada i els trossets de bitxo.
Quan la ceba ja estigui daurada, tireu-hi el tomàquet picat. Quan el sofregit ja estigui a punt, afegiu-hi l'aigua i el safrà. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir. Tot seguit, poseu-hi els trossos d'anguila, tapeu la cassola i deixeu-la al foc durant 10 minuts. Mentrestant feu la picada amb els alls, el julivert i una mica de sal. Aboqueu la picada a la cassola, saleu-ho i remeneu-ho. Deixeu-ho coure, tapat, durant 5 minuts més, i ja podeu servir-ho.