Suprema de llobarro amb salsa d'alls tendres, xampinyons i gamba

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Maria Dolors Gallego
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Marejol

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 gambes
  • 4 supremes de llobarro
  • 8 alls tendres
  • 200 g xampinyons
  • 400 cl. de crema de llet
  • sal
  • oli d'oliva
  • pebre blanc
  • ruca

PREPARACIÓ

Per començar, en una planxa ben calenta, amb una mica d'oli, marqueu lleugerament les supremes de llobarro i les gambes senceres i sense pelar.

A continuació, en una cassola amb oli d'oliva enrossiu els alls tendres prèviament filetejats. Quan comencin a agafar color, afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines. Quan estigui tot dauradet, retireu uns quants xampinyons per l'emplatat, poseu-hi la crema de llet, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho reduir.

I ja per acabar, poseu una mica de salsa de xampinyons i alls tendres al fons del plat, col·loqueu-hi al damunt les supremes de llobarro, al costat els xampinyons que havíeu reservat i una gamba i guarniu el plat amb una mica de ruca.