Suprema de llobarro amb salsa d'alls tendres, xampinyons i gamba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Maria Dolors Gallego
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Marejol
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 gambes
- 4 supremes de llobarro
- 8 alls tendres
- 200 g xampinyons
- 400 cl. de crema de llet
- sal
- oli d'oliva
- pebre blanc
- ruca
PREPARACIÓ
Per començar, en una planxa ben calenta, amb una mica d'oli, marqueu lleugerament les supremes de llobarro i les gambes senceres i sense pelar.
A continuació, en una cassola amb oli d'oliva enrossiu els alls tendres prèviament filetejats. Quan comencin a agafar color, afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines. Quan estigui tot dauradet, retireu uns quants xampinyons per l'emplatat, poseu-hi la crema de llet, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho reduir.
I ja per acabar, poseu una mica de salsa de xampinyons i alls tendres al fons del plat, col·loqueu-hi al damunt les supremes de llobarro, al costat els xampinyons que havíeu reservat i una gamba i guarniu el plat amb una mica de ruca.
A continuació, en una cassola amb oli d'oliva enrossiu els alls tendres prèviament filetejats. Quan comencin a agafar color, afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines. Quan estigui tot dauradet, retireu uns quants xampinyons per l'emplatat, poseu-hi la crema de llet, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho reduir.
I ja per acabar, poseu una mica de salsa de xampinyons i alls tendres al fons del plat, col·loqueu-hi al damunt les supremes de llobarro, al costat els xampinyons que havíeu reservat i una gamba i guarniu el plat amb una mica de ruca.