Spiced beef (Vedella marinada) - comtat de Wicklow, Irlanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Liam Orr, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 tros de vedella d'uns 3 kg
- 2 cerveses negres
- pebre de Jamaica
- pebre negre
- ginebró
- claus d'olor
- nou moscada
- 75 g de sucre morè
- 40 g de sal
- aigua
PREPARACIÓ
Aquesta carn s'ha de marinar durant un parell de dies.
Primer, fregueu-la amb la sal i el sucre i deixeu-la reposar a la nevera durant un dia. L'endemà, adobeu-la amb la resta d'espècies i que reposi un altre dia a la nevera.
Abans de cuinar-la, aboqueu una mica d'aigua per sobre del tall per "netejar-lo" de les espècies. El suc del marinat no s'aprofita.
Poseu la carn en una safata de vores altes i ruixeu-la amb la cervesa. Enforneu-la durant unes 5 o 6 hores, a temperatura mitjana.
Quan falti més o menys una hora perquè s'acabi de coure, gireu el tall.
Podeu acompanyar aquesta carn amb un puré de patata, pastanaga i xirivia (vegeu recepta a part)
Primer, fregueu-la amb la sal i el sucre i deixeu-la reposar a la nevera durant un dia. L'endemà, adobeu-la amb la resta d'espècies i que reposi un altre dia a la nevera.
Abans de cuinar-la, aboqueu una mica d'aigua per sobre del tall per "netejar-lo" de les espècies. El suc del marinat no s'aprofita.
Poseu la carn en una safata de vores altes i ruixeu-la amb la cervesa. Enforneu-la durant unes 5 o 6 hores, a temperatura mitjana.
Quan falti més o menys una hora perquè s'acabi de coure, gireu el tall.
Podeu acompanyar aquesta carn amb un puré de patata, pastanaga i xirivia (vegeu recepta a part)