Sorell a la llauna

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 4 sorells d'uns 200 g
  • 1 patata
  • 2 grans d'all
  • grans de pebre negre
  • 3 cebes tendres
  • 1 cl de pebre vermell dolç
  • oli d'oliva verge extra
  • julivert
  • 1 got petit de vi blanc

PREPARACIÓ

1. Escalfeu oli en una paella i hi daureu els grans d'all, la ceba tendra i les patates tallades a rodanxes.
2. Hi afegiu el pebre vermell. I, al cap d'un moment, el vi blanc fins que es redueixi una mica.
3. Mentrestant, tritureu amb la batedora elèctrica all, julivert i pebre vermell per fer la picada.
4. Després, afegiu a la cocció el sorell i la picada, i ho poseu al forn uns 5 minuts.
I llestos!