Sopa torrada amb mandonguilles
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Sopa torrada amb mandonguilles
- (per a 2 persones)
- 700 ml de brou de gallina suau
- 1 botifarra crua
- pa sec torrat al forn
- 1 raig de xerès sec
- 2 grans d'all
PREPARACIÓ
1. Posem una cassola al foc amb el brou de gallina i els dos alls. Ho escalfem a foc lent una mitja hora.
2. Passada la mitja hora, afegim a la cassola el pa, que hem ratllat, i ho deixem coure tot uns minuts més, fins que espesseixi.
2. Tallem la botifarra crua per la meitat i en reservem una part.
3. Traiem el budell de l'altra part de la botifarra i en fem mandonguilles petitones.
4. Passem les mandonguilles per un recipient amb farina i les marquem en una paella amb força oli.
5. Traiem les mandonguilles de l'oli de la paella i les deixem reposar a sobre de paper de cuina perquè deixin anar l'excés d'oli.
6. Ara afegim les mandonguilles a la sopa de la cassola i deixem que cogui tot plegat fins que les mandonguilles quedin fetes.
7. Abans d'emplatar la sopa, hi afegim un raig de xerès i unes gotetes d'oli. Bon profit!
2. Passada la mitja hora, afegim a la cassola el pa, que hem ratllat, i ho deixem coure tot uns minuts més, fins que espesseixi.
2. Tallem la botifarra crua per la meitat i en reservem una part.
3. Traiem el budell de l'altra part de la botifarra i en fem mandonguilles petitones.
4. Passem les mandonguilles per un recipient amb farina i les marquem en una paella amb força oli.
5. Traiem les mandonguilles de l'oli de la paella i les deixem reposar a sobre de paper de cuina perquè deixin anar l'excés d'oli.
6. Ara afegim les mandonguilles a la sopa de la cassola i deixem que cogui tot plegat fins que les mandonguilles quedin fetes.
7. Abans d'emplatar la sopa, hi afegim un raig de xerès i unes gotetes d'oli. Bon profit!