Sopa torrada amb mandonguilles

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Sopa torrada amb mandonguilles
  • (per a 2 persones)
  • 700 ml de brou de gallina suau
  • 1 botifarra crua
  • pa sec torrat al forn
  • 1 raig de xerès sec
  • 2 grans d'all

PREPARACIÓ

1. Posem una cassola al foc amb el brou de gallina i els dos alls. Ho escalfem a foc lent una mitja hora.
2. Passada la mitja hora, afegim a la cassola el pa, que hem ratllat, i ho deixem coure tot uns minuts més, fins que espesseixi.
2. Tallem la botifarra crua per la meitat i en reservem una part.
3. Traiem el budell de l'altra part de la botifarra i en fem mandonguilles petitones.
4. Passem les mandonguilles per un recipient amb farina i les marquem en una paella amb força oli.
5. Traiem les mandonguilles de l'oli de la paella i les deixem reposar a sobre de paper de cuina perquè deixin anar l'excés d'oli.
6. Ara afegim les mandonguilles a la sopa de la cassola i deixem que cogui tot plegat fins que les mandonguilles quedin fetes.
7. Abans d'emplatar la sopa, hi afegim un raig de xerès i unes gotetes d'oli. Bon profit!