Sopa freda de cireres amb cues de gamba

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gerard Solís
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:
  • 1/4 l d'aigua
  • 1 kg de cireres espinyolades
  • 16 cues de gamba
  • 16 talls de formatge sec
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per fer la sopa feu bullir les cireres en un cassó amb aigua.
Mentrestant escaldeu les cues de gamba pelades en un altre cassó amb aigua i sal.

Poseu les cues de gambes al centre d'un plat fons i cobriu-les amb uns quants talls de formatge. Gratineu-ho al forn.

A continuació salpebreu la sopa de cireres i tritureu-la.

Amaniu les gambes gratinades amb formatge amb una mica de sal i oli i aboqueu-hi al voltant la sopa de cireres que prèviament haureu deixat refredar a la nevera. Podeu guarnir el plat amb una cirera i una mica de julivert.
Anar al contingut