Sopa d'ortigues

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Sopa d'ortigues per a 2 persones
  • 20 g d'ortigues dessecades
  • brots de soja frescos
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 1 ceba tendra
  • fulles blanques d'enciam
  • 1 ou
  • 400 ml d'aigua envasada

PREPARACIÓ

1. Triem el bol on servirem la sopa i hi posem a dins l'ou cru.
2. Posem aigua en un cassó al foc amb les ortigues i ho deixem bullir uns 6 minuts.
3. Ara, tallem la ceba a la juliana.
4. Escalfem una paella amb un rajolinet d'oli, salem la ceba i saltem els brots de soja amb la ceba.
5. Afegim la salsa de soja a l'ou cru que tenim al bol.
6. Tallem les fulles d'enciam a la juliana i les afegim al saltat.
7. Afegim el saltat al bol on hi ha l'ou amb la soja.
8. Enretirem el cassó del foc i hi donem un cop de batedora elèctrica per trencar les fulles d'ortiga.
9. Passem ara la infusió per un colador i l'aboquem, neta de fulles, al bol de la sopa.