Sopa de won ton

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Ferré i Ana Bautista
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: La xina, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Plat típic de la cuina xinesa molt complet i equilibrat, ja que incorpora els principals grups d'aliments.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 12 fulls de won ton quadrats
  • 3/4 l de brou d'aviram
  • citronella
  • 10 g de gingebre fresc
  • 3 cebes tendres
  • Per al farcit:
  • 1 pit de pollastre
  • 3 bolets secs xinesos
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 culleradeta d'oli de sèsam
  • 2 cebes tendres
  • 1 pastanaga
  • 1 culleradeta de gingebre fresc

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu el brou al wok.
Quan arrenqui el bull afegiu-hi el gingebre, la citronella i la ceba tendra, retireu-ho del foc i deixeu-ho infusionar durant una hora. Seguidament, coleu la sopa i reserveu-la. A continuació, poseu en un bol els bolets picats, el pollastre picat, la pastanaga picada, la ceba tendra picada, el gingebre picat, la sala de soja i l'oli de sèsam i remeneu-ho bé amb una forquilla. Tot seguit, poseu el farcit sobre els fulls de won ton, mulleu-ne les vores, emboliqueu-los fent un farcellet, poseu-los a la vaporera i deixeu-los coure al vapor durant 4 minuts. I ja per acabar, poseu els won ton en un bol, cobriu-los amb la sopa i ja ho podeu servir.
Anar al contingut