Sopa de tubercles i gingebre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Per a hipertensos
  • Informació nutricional
    -Obre

    El gingebre fresc és un condiment típic de la cuina oriental que pot tenir certes propietats digestives.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • carcasses de pollastre
  • 250 g d'aletes de pollastre
  • cuixes de pollastre
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • pebre
  • all
  • 1 arrel de gingebre
  • 1 api
  • 1 nap
  • 1 xirivia
  • 1 pastanaga
  • 1 manat de coriandre
  • 1 bitxo fresc

PREPARACIÓ

  1. Posem les carcasses i les aletes de pollastre a rostir al forn durant 30 minuts a 180 graus.
  2. Aixafem un gra d'all amb pela i el posem al foc amb la ceba i hi posem una mica de pebre. Hi afegim mig raig d'oli més perquè no se'ns cremi tot.
  3. Fem bullir aigua mineral en una olla de pressió sense tapar. Tallem les verdures i quan arrenqui el bull, les tirem dins. També hi afegim el pollastre rostit. Tapem l'olla i ho deixem que bulli durant 40 minuts.
  4. Un cop fred, el colem i el reservem.
  5. Fem bullir aquest brou mentre tallem a la brunesa els tubercles i l'api.
  6. Desossem les dues cuixes de pollastre i les tallem a daus petits. Pelem i ratllem el gingebre i el tirem al brou.
  7. Quan hagi bullit 5 minuts, el colem. I el tornem a posar a bullir.
  8. Escaldem tots els tubercles, l'api i el pollastre uns 3 minuts. Ho rectifiquem de sal.
  9. Ho servim en un bol. Hi posem unes rodanxes d'escalunya, bitxo i gingebre picat per sobre.
Anar al contingut