Sopa de tofu

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Sopa de tofu
  • (per a 2 persones)
  • 100 g de tofu
  • 1 ceba tendra
  • 4 shiitakes
  • 1 ou
  • 1 carbassó
  • 600 ml d'aigua envasada
  • 1 cullerada de salsa hoisin
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1/2 culleradeta de pasta wasabi
  • 10 g d'enciam de mar sec

PREPARACIÓ

1. Comencem a preparar la sopa barrejant l'aigua amb la salsa hoisin, la salsa de soja i una mica de wasabi. Ho escalfem al microones.

2. Mentrestant, tallem la ceba molt fina i posem al wok una mica d'oli d'oliva. Ara hi fregim la ceba.

3. Pelem el carbassó i tallem els shiitakes en juliana. Quan està daurada la ceba, afegim al wok aquests bolets orientals. Tallem la pell del carbassó i... cap al wok, també!

4. Més oli, i ara hi aboquem el brou que hem fet amb les salses. Tallem el tofu a daus i cap a dins també! I al final hi afegim les algues.