Sopa de rovellons i arrels de tardor

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • - 100 g de rovellons
  • - 40 g de ratlladura de patata
  • - 40 g de ratlladura de pastanaga
  • - 40 g de ratlladura moniato
  • - 200 cc de brou de gallina
  • - 1 gra d'all, alls tendres, porradell fresc
  • - oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

En una cassola de ferro, sofregim lleument, a foc moderat, els alls tendres i els rovellons tallats amb la mandolina.

Ho mullem amb el caldo de gallina i deixem que arrenqui un bull suau.

A part, sobre un bol amb força aigua freda, ratllem les arrels prèviament pelades amb la part grossa del ratllador.

Ho afegim a la sopa, ben escorregut, tastem el punt de sal, i ho deixem coure uns 5 minuts fins que les arrels quedin ben tendres.