Sopa de recuit de Fonteta amb fruits vermells
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Toni Izquierdo
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mas dels Arcs, Palamós
- Informació nutricional -Obre
Els fruits vermells són molt rics en fitoquímics, substàncies com els flavonoides, que tenen un alt poder antioxidant i milloren el dany cel·lular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 400 g de recuit
- 50 g de llet
- 50 g de nata
- 100 g de sucre
- dl d'aigua
- 500 g de fruits vermells (aranyons, maduixes, gerds, groselles...)
- fulles de menta
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una paella l'aigua i el sucre i deixeu-ho coure durant 5 minuts fins que us quedi un almívar.
A continuació, afegiu-hi els fruits vermells sencers i les maduixes tallades a trossos, i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Després, retireu-ho del foc, poseu-ho en un bol i deixeu-ho refredar a la nevera.
Mentrestant, poseu en un bol el recuit, la llet i la nata i remeneu-ho bé amb el batedor.
I ja per acabar, poseu els fruits vermells dins d'una copa, cobriu-los amb la sopa de recuit i guarniu-ho amb una fulleta de menta.
A continuació, afegiu-hi els fruits vermells sencers i les maduixes tallades a trossos, i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Després, retireu-ho del foc, poseu-ho en un bol i deixeu-ho refredar a la nevera.
Mentrestant, poseu en un bol el recuit, la llet i la nata i remeneu-ho bé amb el batedor.
I ja per acabar, poseu els fruits vermells dins d'una copa, cobriu-los amb la sopa de recuit i guarniu-ho amb una fulleta de menta.