Sopa de recuit de Fonteta amb fruits vermells

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Toni Izquierdo
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mas dels Arcs, Palamós
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els fruits vermells són molt rics en fitoquímics, substàncies com els flavonoides, que tenen un alt poder antioxidant i milloren el dany cel·lular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 g de recuit
  • 50 g de llet
  • 50 g de nata
  • 100 g de sucre
  • dl d'aigua
  • 500 g de fruits vermells (aranyons, maduixes, gerds, groselles...)
  • fulles de menta

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una paella l'aigua i el sucre i deixeu-ho coure durant 5 minuts fins que us quedi un almívar.

A continuació, afegiu-hi els fruits vermells sencers i les maduixes tallades a trossos, i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Després, retireu-ho del foc, poseu-ho en un bol i deixeu-ho refredar a la nevera.

Mentrestant, poseu en un bol el recuit, la llet i la nata i remeneu-ho bé amb el batedor.

I ja per acabar, poseu els fruits vermells dins d'una copa, cobriu-los amb la sopa de recuit i guarniu-ho amb una fulleta de menta.
Anar al contingut