Sopa de préssec amb vainilla i xocolata blanca

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Roc Suñé
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El cigró d'or, Vilafranca del Penedès

INGREDIENTS

  • 5 préssecs de vinya
  • 1 beina de vainilla
  • 100 g de sucre
  • 20 g de llimona
  • 300 g de xocolata blanca
  • 180 g de llet de coco
  • pa torrat
  • gerds
  • 1 iogurt grec
  • shiso vermell germinat

PREPARACIÓ

Per començar, peleu els préssecs, retireu els pinyols i talleu-los en trossos.
Poseu-los en un bol amb les llavors de la beina de vainilla, el suc de llimona i el sucre i tritureu-ho. Després, coleu la sopa i deixeu-la refredar a la nevera durant dues hores.

Per fer el cremós de xocolata blanca, feu bullir en un cassó la llet del coco i el sucre. Després afegiu-hi la xocolata blanca i remeneu-ho bé fins que es desfaci. Finalment, aboqueu el cremós en un motlle i deixeu-lo refredar durant 6 hores a la nevera.

Tot seguit, unteu una torrada amb gerds com si estiguéssiu fent un pa amb tomàquet.

I ja per acabar, emplateu una mica de cremós, el iogurt grec, la sopa de préssec i la torrada. Podeu guarnir el plat amb shisho vermell.