Sopa de pollastre amb espàrrecs
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones
- 1 pit de pollastre d'uns 250 g
- 5 espàrrecs blancs
- 60 g de favetes baby
- 1 bulb de fonoll
- 4 pebrots de Padrón
- germinacions de col llombarda
- 1 culleradeta de tapioca
- 20 ml de salsa de soja
PREPARACIÓ
1. Netegeu i peleu bé els espàrrecs.
2. Bulliu les peles dels espàrrecs.
3. Afegiu-hi la salsa de soja i la tapioca.
4. Prepareu les altres verdures.
5. Talleu a daus el pollastre i daureu-lo a la cassola.
6. Afegiu-hi els pebrotets tallats
7. Tireu-hi les altres verdures.
8. Coleu-hi la infusió dels espàrrecs amb la soja i la tapioca.
9. Al cap de dos o tres minuts, aquesta sopa ja estarà a punt d'emplatar.
Us recomanem per postres un Brie amb pinya i làmines d'ametlla.
2. Bulliu les peles dels espàrrecs.
3. Afegiu-hi la salsa de soja i la tapioca.
4. Prepareu les altres verdures.
5. Talleu a daus el pollastre i daureu-lo a la cassola.
6. Afegiu-hi els pebrotets tallats
7. Tireu-hi les altres verdures.
8. Coleu-hi la infusió dels espàrrecs amb la soja i la tapioca.
9. Al cap de dos o tres minuts, aquesta sopa ja estarà a punt d'emplatar.
Us recomanem per postres un Brie amb pinya i làmines d'ametlla.