Sopa de pollastre amb espàrrecs

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones
  • 1 pit de pollastre d'uns 250 g
  • 5 espàrrecs blancs
  • 60 g de favetes baby
  • 1 bulb de fonoll
  • 4 pebrots de Padrón
  • germinacions de col llombarda
  • 1 culleradeta de tapioca
  • 20 ml de salsa de soja

PREPARACIÓ

1. Netegeu i peleu bé els espàrrecs.

2. Bulliu les peles dels espàrrecs.

3. Afegiu-hi la salsa de soja i la tapioca.

4. Prepareu les altres verdures.

5. Talleu a daus el pollastre i daureu-lo a la cassola.

6. Afegiu-hi els pebrotets tallats

7. Tireu-hi les altres verdures.

8. Coleu-hi la infusió dels espàrrecs amb la soja i la tapioca.

9. Al cap de dos o tres minuts, aquesta sopa ja estarà a punt d'emplatar.

Us recomanem per postres un Brie amb pinya i làmines d'ametlla.