Sopa de pistons

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 1 enciam de fulla de roure
  • 100 g de pit de gall dindi
  • 100 g de pistonets de pasta de sèmola
  • 600 cl de brou de gallina o de pollastre
  • 1 manat d'espàrrecs blancs frescos

PREPARACIÓ

Preparació: 10 minuts
Cocció: 20 minuts

1. Talleu el pit de gall dindi a talls petits.
2. Talleu els espàrrecs a dauets.
3. Separeu les penques de les fulles d'enciam de roure de la part més delicada i fosca de les puntes.
4. Talleu les penques a la juliana.
5. En un cassó, hi feu bullir el brou amb les peles dels espàrrecs blancs, fins que l'aroma tenyeixi el brou.
6. Salpebreu la carn de gall dindi i daureu-la a la cassola, afegiu-hi els espàrrecs blancs i, un minut més tard, les penques de les fulles d'enciam de roure.
7. Aboqueu-hi els pistonets, poseu-ho al punt de sal i deixeu-ho coure a foc molt lent.
8. Talleu les fulles d'enciam de roure a la juliana, i un minut abans que la pasta sigui al dente, afegiu-les-hi perquè es coguin. Emplateu-ho i llestos.