Sopa de pebrot, cremós de xocolata i gelat de vainilla

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep M. Baixas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Follia, Sant Joan Despí
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pebrot groc és de les hortalisses que conté més quantitat de vitamina C. A més, malgrat el seu color, també és molt ric en betacarotens i vitamina A.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a la sopa:
  • 1kg de pebrots grocs
  • 1 beina de vainilla
  • Per a la crema de xocolata:
  • 250 g de nata (35% greix)
  • 250 ml o g de llet sencera
  • 50 g de sucre
  • 5 rovells d'ou
  • 240 g de xocolata (64% cacau)
  • Una terrina de gelat de vainilla
  • Acompanyaments opcionals:
  • arròs inflat de xocolata
  • cireres
  • cacau trinxat

PREPARACIÓ

Per fer la crema de xocolata, poseu la nata i la llet en un cassó i deixeu-la coure.

Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els rovells i el sucre, barrejats en un bol, abaixeu el foc al mínim i remeneu-ho bé fins que s'espesseixi.

Seguidament, poseu-hi la xocolata tallada a trossos i remeneu-ho bé fins que quedi una massa ben homogènia. Després, poseu la crema en un bol i deixeu-la refredar a la nevera.

Mentrestant, poseu a la Thermomix els pebrots tallats a trossos i l'interior de la beina de vainilla i tritureu-ho fins que us quedi una sopa ben fina.

I ja per acabar, poseu una bola de crema de xocolata al centre del plat, una de gelat de vainilla al costat, aboqueu-hi la sopa de pebrot al voltant i guarniu el plat amb unes cireres i el cacau trinxat o l'arròs inflat.
Anar al contingut