Sopa de patata, moll de l'os, trompetes de la mort i verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Marsinyach
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Brunzent, Igualada
  • Informació nutricional
    -Obre

    El cacau en pols és un producte baix en calories, però conté vitamines del grup B molt relacionades amb els estats anímics.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 6 patates mitjanes
  • el moll d'un os (es pot comprar sense os)
  • 20 g de trompetes de la mort seques
  • 1 pastanaga
  • 1/2 porro (la part blanca)
  • 2 mongetes tendres
  • 2 l d'aigua
  • cacau en pols
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les patates senceres i amb pell en una safata i deixeu-les escalivar al forn a 180 graus durant 45 minuts.

Després, aixafeu-les una mica amb un forquilla, poseu-les en un cassó, cobriu-les amb aigua i deixeu-les coure durant 3 hores. Seguidament, coleu el brou, rectifiqueu-lo de sal i reserveu-lo.

A continuació, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu la pastanaga, el porro i les mongetes tendres i les trompetes de la mort, tot tallat a la juliana, durant un parell de minuts, i després refredeu-les en un bol amb aigua i gel.

Tot seguit, poseu el moll de l'os tallat a rodanxes en una safata i escalfeu-lo al forn a 180 graus durant 30 segons.

I ja per acabar, emplateu les verdures i les trompetes de la mort al centre del plat, poseu-hi el moll de l'os a sobre, tireu una mica de cacau en pols pel voltant del plat i aboqueu-hi el brou també pel voltant.
Anar al contingut