Sopa de pastor amb mandonguilles

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Alfons Peguera
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell

INGREDIENTS

  • 2 l de brou de bullir els fesols (o brou de gallina)
  • llesquetes de pa negre
  • 100 g de botifarra d'ou Per fer les mandonguilles:
  • 150 g de carn picada
  • 1 ou
  • 1 gra d'all
  • pa ratllat
  • farigola
  • julivert
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la botifarra d'ou dins d'un cassó amb el brou de gallina i deixeu-ho coure a foc lent.
Afegiu-hi l'all, la farigola i les llesques de pa, i deixeu-ho coure durant 20 minuts. Mentrestant, poseu la carn picada, l'ou, el julivert, un polsim de pa ratllat i una mica de sal i de pebre en un bol. Aixafeu-ho i tot seguit feu les mandonguilles. Després retireu la botifarra de la sopa i talleu-la a rodanxes. Traieu-li la pell mirant que no es desfaci. Aleshores bateu la sopa. Tot seguit afegiu-hi una mica de sal, la botifarra d'ou i les mandonguilles, i deixeu-ho coure 10 minuts més. Finalment ja podeu emplatar.