Sopa de moniato

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jean-Louis Durand
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 1 kg de moniatos
  • 1/2 ceba
  • 2 l de brou de pollastre
  • sal
  • pebre
  • gelat de castanyes
  • oli 0,4º

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu en una cassola amb oli la ceba tallada en làmines i el moniato pelat i tallat en trossos.
Salpebreu-ho. Quan estigui ben sofregit, afegiu-hi el brou de pollastre i deixeu-ho coure uns 20 o 25 minuts. Tot seguit, tritureu-ho amb un túrmix i emplateu la sopa. I ja per acabar, col·loqueu una mica de gelat de castanyes al mig del plat i decoreu-ho amb una mica de cibulet picat.
Anar al contingut