Sopa de moniato, bolets i cansalada

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • Mantega / Porros / Moniatos / Brou de verdura (fet prèviament) / Canyella en pols / Sal i pebre / Nata líquida / Bolets (al gust) / Cansalada / Farigola o romaní (opcional)

PREPARACIÓ

En primer lloc, poseu a fondre la mantega en un cassó i sofregiu-hi durant 2 minuts els porros tallats ben petits. Després afegiu-hi els moniatos, també tallats, i deixeu-ho estofar uns minuts. Passat aquest temps, tireu-hi el brou de verdura, tapeu-ho i feu-ho bullir 30 minuts a foc fort.Un cop tingueu la sopa a punt, tritureu-la i passeu-la pel colador xinès. Rectifiqueu-la de sal i pebre i pefumeu-la amb un polsim de canyella en pols. Torneu a posar la sopa al foc i barregeu-hi la nata líquida. Tot seguit, salteu els bolets (salpebreu-los) i la cansalada en dues paelles diferents. Fet això, ja podeu comemçar a muntar el plat. Col.loqueu els bolets i la cansalada al centre del plat. Tingueu en compte que la sopa no ha de cobrir la guarnició, s'ha de posar al voltant. Decoreu-ho amb farigola o romaní.
Anar al contingut