Sopa de miso amb verdures

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 1 ceba petita
  • 1 carbassó petit
  • 1 pastanaga
  • 2 espàrrecs verds
  • 1 cabdell d'enciam de sucre
  • 1 ou de gallina
  • 2 cullerades de miso
  • 25 o 30 g de moixernons secs
  • 300 cl de brou d'aviram

PREPARACIÓ

Preparació 10 minuts
Cocció 15 minuts

1. Talleu totes les verdures a la juliana.
2. Escalfeu el brou i afegiu-hi els moixernons. Deixeu que s'escalfi el brou, però que no arrenqui el bull. Passeu-ho per la batedora elèctrica i, després, coleu-ho.
3. En una cassola, feu-hi suar les verdures en aquest ordre: la ceba, la pastanaga, el carbassó i els espàrrecs. Afegiu-hi el brou i coeu-ho uns 5 minuts.
4. Afegiu-hi l'enciam i traieu la cassola del foc.
5. En un bol, bateu-hi l'ou i incorporeu-lo a la cassola molt a poc a poc perquè faci filaments.
6. Finalment, desfeu-hi dues cullerades de miso i serviu-ho ràpidament.