Sopa de miso amb llenegues
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Kazuko Sano, de la família de Ken Sano (Solsona, Solsonès)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 800 ml d'aigua
- 200 g de llenegues
- 100 g de miso (pasta feta de llavors de soja
- fermentades)
- 1 tira de kombu (alga japonesa)
- 20 g de tonyina seca
PREPARACIÓ
1. Feu un caldo posant a bullir en aigua una tira de kombu.
2. A continuació, afegiu-hi la tonyina seca per acabar de donar-hi gust i deixeu-ho
bullir uns 2 minuts més.
3. Coleu el caldo, i un cop colat, feu-hi bullir les llenegues durant uns 15 minuts.
4. Passat aquest temps, barregeu-hi el miso i ja tindreu la sopa a punt.
2. A continuació, afegiu-hi la tonyina seca per acabar de donar-hi gust i deixeu-ho
bullir uns 2 minuts més.
3. Coleu el caldo, i un cop colat, feu-hi bullir les llenegues durant uns 15 minuts.
4. Passat aquest temps, barregeu-hi el miso i ja tindreu la sopa a punt.