Sopa de meló amb recuit i menta
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 meló Gàl·lia
- 200 g de recuit
- fulles de menta
- sal
- 1 manat de cibulet
- oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
Tritureu el cibulet amb l'oli d'oliva verge extra i coleu-lo perquè quedi ben fi.
Després, peleu, netegeu i talleu el meló. I tritureu-ne i coleu la polpa per fer-ne una crema.
Tot seguit, barregeu-hi el recuit i les fulles de menta picades amb la batedora elèctrica.
Poseu la crema en un bol i feu-hi un cordill d'oli de cibulet.
Després, peleu, netegeu i talleu el meló. I tritureu-ne i coleu la polpa per fer-ne una crema.
Tot seguit, barregeu-hi el recuit i les fulles de menta picades amb la batedora elèctrica.
Poseu la crema en un bol i feu-hi un cordill d'oli de cibulet.