Sopa de mandarines amb plàtan i pa de pessic
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ramon Freixa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó d'en Freixa, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 l de suc de mandarines
- 3 plàtans
- 4 talls de pa de pessic
- 1 iogurt grec
- confitura de maduixa
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de sucre
PREPARACIÓ
Per començar el plat, talleu el pa de pessic en forma de quadrats.
Buideu-los una mica i ompliu-los amb la confitura de maduixa i amb el iogurt grec. A part, feu unes quantes broquetes amb els plàtans tallats en rodanxes. A continuació, foneu en una paella una cullerada de sucre i caramel.litzeu-hi les broquetes de plàtan. Gireu-les, afegiu-hi una cullerada de mantega i una mica de suc de mandarina, i deixeu-ho al foc fins que el suc hagi reduït. Serviu el pa de pessic amb les broquetes de plàtan al damunt, i amb la resta de suc de mandarina al voltant.
Buideu-los una mica i ompliu-los amb la confitura de maduixa i amb el iogurt grec. A part, feu unes quantes broquetes amb els plàtans tallats en rodanxes. A continuació, foneu en una paella una cullerada de sucre i caramel.litzeu-hi les broquetes de plàtan. Gireu-les, afegiu-hi una cullerada de mantega i una mica de suc de mandarina, i deixeu-ho al foc fins que el suc hagi reduït. Serviu el pa de pessic amb les broquetes de plàtan al damunt, i amb la resta de suc de mandarina al voltant.