Sopa de mandarines amb plàtan i pa de pessic

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ramon Freixa
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó d'en Freixa, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 l de suc de mandarines
  • 3 plàtans
  • 4 talls de pa de pessic
  • 1 iogurt grec
  • confitura de maduixa
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de sucre

PREPARACIÓ

Per començar el plat, talleu el pa de pessic en forma de quadrats.
Buideu-los una mica i ompliu-los amb la confitura de maduixa i amb el iogurt grec. A part, feu unes quantes broquetes amb els plàtans tallats en rodanxes. A continuació, foneu en una paella una cullerada de sucre i caramel.litzeu-hi les broquetes de plàtan. Gireu-les, afegiu-hi una cullerada de mantega i una mica de suc de mandarina, i deixeu-ho al foc fins que el suc hagi reduït. Serviu el pa de pessic amb les broquetes de plàtan al damunt, i amb la resta de suc de mandarina al voltant.
Anar al contingut