Sopa de maduixots amb gelat de maracujà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Olivet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bilbao, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de maduixots
- el suc de 2 taronges
- el suc de mitja llimona
- 100 g de sucre
- 1 culleradeta de pebre verd
- crema de cassís
- groselles fresques
- 1 gelat de maracujà
PREPARACIÓ
Per fer la sopa de maduixots, poseu en un bol els maduixots tallats a trossos, el sucre, el pebre verd, el suc de taronja, el suc de llimona i la crema de cassís.
Deixeu-ho macerar durant 24 hores a la nevera.
A continuació, tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho pel colador xinès, fins que tingueu una crema ben fina.
I ja per acabar, emplateu la sopa en un plat fondo i poseu-hi a sobre un parell de boles de gelat de maracujà i unes quantes groselles fresques.
Deixeu-ho macerar durant 24 hores a la nevera.
A continuació, tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho pel colador xinès, fins que tingueu una crema ben fina.
I ja per acabar, emplateu la sopa en un plat fondo i poseu-hi a sobre un parell de boles de gelat de maracujà i unes quantes groselles fresques.