Sopa de maduixots amb gelat de maracujà

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jordi Olivet
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bilbao, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de maduixots
  • el suc de 2 taronges
  • el suc de mitja llimona
  • 100 g de sucre
  • 1 culleradeta de pebre verd
  • crema de cassís
  • groselles fresques
  • 1 gelat de maracujà

PREPARACIÓ

Per fer la sopa de maduixots, poseu en un bol els maduixots tallats a trossos, el sucre, el pebre verd, el suc de taronja, el suc de llimona i la crema de cassís.

Deixeu-ho macerar durant 24 hores a la nevera.

A continuació, tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho pel colador xinès, fins que tingueu una crema ben fina.

I ja per acabar, emplateu la sopa en un plat fondo i poseu-hi a sobre un parell de boles de gelat de maracujà i unes quantes groselles fresques.