Sopa de gallina i verdures

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Manubens
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Passadís del Pep, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 gallina
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1 tija d'api
  • 1 patata
  • 2 pastanagues
  • 1 nap
  • 1 manat de penques de bledes
  • 200 g de galets del 00
  • aigua
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la gallina en una olla amb aigua i deixeu-la bullir durant dues hores.
Mentrestant, talleu a daus petits la ceba, les pastanagues, la patata, les bledes i l'api. A continuació, retireu la gallina de l'olla i talleu-la. Tot seguit, incorporeu-hi les verdures tallades a l'olla i els galets, i deixeu-ho coure tapat durant 30 minuts. Seguidament ja podreu emplatar-ho.