Sopa de gallina amb col picant

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Sopa de gallina amb col picant
  • (per a 2 persones)
  • 1/4 de col
  • 1 pit de gallina
  • 100 g de preparat de verdures
  • 2 cullerades de salsa agredolça
  • 1 cullerada de tapioca en gra
  • llavors de 3 bitxos

PREPARACIÓ

1. Escalfem una paella, hi tirem un bon raig d'oli i marquem el pit de gallina per les dues bandes. Després tallem el pit a trossets i els reservem.
2. Omplim una cassola de mida mitjana fins a la meitat amb aigua i l'escalfem sense que arribi a arrencar el bull.
3. Aboquem la tapioca i les llavors dels bitxos a la cassola.
4. A la paella on hem marcat el pit de gallina, hi marquem les verdures.
5. Afegim els trossets de pit de gallina a la paella.
5. Finalment, afegim a la cassola la salsa agredolça, la col i el contingut de la paella. Ho escalfem uns minuts i ja tenim la sopa preparada per anar a taula!