Sopa de fredolics

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Rosa Sort
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell

INGREDIENTS

  • 3 grans d'all
  • 1 ceba mitjana
  • 3/4 de kg de fredolics
  • 1/2 l de brou de pollastre
  • 400 g de carn picada
  • farina
  • 1 ou
  • sal, pebre, oli

PREPARACIÓ

Amb una barreja de carn picada, ou batut, pa i all picat feu unes mandonguilles ben petites. Després enfarineu-les.
Enrossiu en una cassó amb oli la ceba i l'all picats. Quan estiguin una mica rossos, poseu-hi els fredolics tallats i deixeu-ho coure durant dos minuts. Després, afegiu-hi el brou de carn calent, les mandonguilles i la pasta de sopa. Deixeu-ho bullir durant 10 minuts.

I ja per acabar, rectifiqueu de sal la sopa i emplateu-la. Podeu servir-la amb un ou batut cru per sobre.