Sopa de formatge amb ceba

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Roca
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Plat molt baix en calories i, tot i el contingut en colesterol degut al formatge, la ceba fa que no l'absorbimAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 150 g de formatge comté
  • 400 g de brou de pollastre
  • 75 g de nous
  • 1 g de curri
  • Per a les escalunyes confitades:
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de romaní
  • 1 branca de farigola
  • 1 gotet de xerès
  • 10 escalunyes
  • mantega

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó amb una mica de mantega les escalunyes tallades a la juliana juntament amb la branca de romaní,
de farigola, la fulla de llorer i el xerès i deixeu-ho confitar a foc molt suau.Per fer la sopa de formatge, poseu el brou en un cassó, escalfeu-lo, afegiu-hi el formatge tallat a dauets i deixeu-ho coure fins que el formatge quedi ben desfet. A continuació, poseu la sopa en un bol juntament amb les nous i tritureu-la amb el túrmix. Tot seguit, coleu-la, afegiu-hi el curri i remeneu-la bé.I ja per acabar, emplateu un parell de canons d'escalunya confitada i poseu-hi la sopa de formatge al voltant.
Anar al contingut