Sopa de formatge amb ceba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Roca
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
- Informació nutricional -Obre
Plat molt baix en calories i, tot i el contingut en colesterol degut al formatge, la ceba fa que no l'absorbimAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 150 g de formatge comté
- 400 g de brou de pollastre
- 75 g de nous
- 1 g de curri
- Per a les escalunyes confitades:
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de romaní
- 1 branca de farigola
- 1 gotet de xerès
- 10 escalunyes
- mantega
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó amb una mica de mantega les escalunyes tallades a la juliana juntament amb la branca de romaní,
de farigola, la fulla de llorer i el xerès i deixeu-ho confitar a foc molt suau.Per fer la sopa de formatge, poseu el brou en un cassó, escalfeu-lo, afegiu-hi el formatge tallat a dauets i deixeu-ho coure fins que el formatge quedi ben desfet. A continuació, poseu la sopa en un bol juntament amb les nous i tritureu-la amb el túrmix. Tot seguit, coleu-la, afegiu-hi el curri i remeneu-la bé.I ja per acabar, emplateu un parell de canons d'escalunya confitada i poseu-hi la sopa de formatge al voltant.
de farigola, la fulla de llorer i el xerès i deixeu-ho confitar a foc molt suau.Per fer la sopa de formatge, poseu el brou en un cassó, escalfeu-lo, afegiu-hi el formatge tallat a dauets i deixeu-ho coure fins que el formatge quedi ben desfet. A continuació, poseu la sopa en un bol juntament amb les nous i tritureu-la amb el túrmix. Tot seguit, coleu-la, afegiu-hi el curri i remeneu-la bé.I ja per acabar, emplateu un parell de canons d'escalunya confitada i poseu-hi la sopa de formatge al voltant.