Sopa de carbassa amb sorbet d'api

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jean-Louis Durand
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 1 kg de carbassa
  • 1 ceba
  • 1 l de brou d'aviram
  • sorbet d'api

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una cassola calenta, afegiu-hi la ceba tallada en juliana i remeneu-ho.
Després, incorporeu-hi la carbassa tallada a daus. Quan la ceba estigui ben feta i la carbassa saltada, salpebreu-ho tot i afegiu-hi el brou. Tapeu la cassola, abaixeu el foc i deixeu-ho coure tot durant una hora. Quan ja estigui tot ben cuit, tritureu-ho amb la batedora i coleu-ho. I ja per acabar, emplateu la sopa, col·loqueu-hi una bola de sorbet d'api al mig i decoreu el plat amb una mica d'anet picat.