Sopa de carbassa amb sorbet d'api
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jean-Louis Durand
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 1 kg de carbassa
- 1 ceba
- 1 l de brou d'aviram
- sorbet d'api
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una cassola calenta, afegiu-hi la ceba tallada en juliana i remeneu-ho.
Després, incorporeu-hi la carbassa tallada a daus. Quan la ceba estigui ben feta i la carbassa saltada, salpebreu-ho tot i afegiu-hi el brou. Tapeu la cassola, abaixeu el foc i deixeu-ho coure tot durant una hora. Quan ja estigui tot ben cuit, tritureu-ho amb la batedora i coleu-ho. I ja per acabar, emplateu la sopa, col·loqueu-hi una bola de sorbet d'api al mig i decoreu el plat amb una mica d'anet picat.
Després, incorporeu-hi la carbassa tallada a daus. Quan la ceba estigui ben feta i la carbassa saltada, salpebreu-ho tot i afegiu-hi el brou. Tapeu la cassola, abaixeu el foc i deixeu-ho coure tot durant una hora. Quan ja estigui tot ben cuit, tritureu-ho amb la batedora i coleu-ho. I ja per acabar, emplateu la sopa, col·loqueu-hi una bola de sorbet d'api al mig i decoreu el plat amb una mica d'anet picat.