Sopa de carbassa Alexandra (.) - Catalunya

  • Programa: Karakia
  • Cuina: David Ymbernon, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 carbassa
  • 3 cebes
  • 3 porros
  • aigua
  • sal i oli
  • daus de pa torrat

PREPARACIÓ

Peleu i talleu a trossos els porros i les cebes.
Trossegeu la carbassa, que us anirà millor per pelar-la. Peleu-la i retireu-ne les llavors.
Poseu un raig d'oli en una olla i estofeu-hi les hortalisses. al cap d'una estoneta, quan s'hagin estovat, afegiu-hi aigua i un pessic de sal i deixeu que faci xup-xup uns 20 o 25 minuts més amb l'olla tapada. La quantitat d'aigua dependrà de com vulgueu la crema, si més clara o espessa.
Tritureu-ho amb el túrmix fins que us quedi una crema ben fina.
A l'hora de servir, afegiu 4 o 5 dauets de pa torrat i un rajolí d'oli a cada plat.

Anar al contingut