Sopa de bolets
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Pilar Reixach i l'Angelina Iglesias, del restaurant l'Hostal dels Ossos de Batet de la Serra (Olot).
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- -1 l d'aigua
- -300 g de bolets variats
- -pa
- -sal
- -oli
PREPARACIÓ
1. Netegeu els bolets i talleu-los a trossos grossos.
2. Poseu aigua en una cassola i afegiu-hi els bolets, un raig d'oli, un grapat de sal i unes llesques de pa perquè la sopa agafi consistència.
3. Deixeu bullir la sopa mitja hora aproximadament (segons la intensitat dels bolets una mica més).
4. Un cop passada la mitja hora, passem la sopa pel túrmix i rectifiquem de sal. I ja la tindrem llesta per servir.
2. Poseu aigua en una cassola i afegiu-hi els bolets, un raig d'oli, un grapat de sal i unes llesques de pa perquè la sopa agafi consistència.
3. Deixeu bullir la sopa mitja hora aproximadament (segons la intensitat dels bolets una mica més).
4. Un cop passada la mitja hora, passem la sopa pel túrmix i rectifiquem de sal. I ja la tindrem llesta per servir.