Sopa d'all i vegetals de primavera

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sant Pau, Sant Pol de Mar

INGREDIENTS

  • 8 torrades de pa integral
  • 1 cabeça d'alls
  • julivert
  • oli d'oliva
  • espàrrecs de cultiu
  • espàrrecs de marge
  • xicoia
  • faves i pèsols
  • 4 ous
  • aigua
  • vinagre
  • sal

PREPARACIÓ

En una olla amb oli calent, enrossiu-hi el alls.
Afegiu-hi el pa torrat i tireu-hi l'aigua bullent. Després, tritureu-ho. A part, en una cassola amb aigua bullent, tireu-hi un raig de vinagre i una mica de sal. Poseu-hi a coure l'ou, sense closca, i controleu que la clara quedi tova i el rovell cru. Refredeu-lo en aigua freda i gel i retireu-ne la clara. En una paella fregiu-hi els espàrrecs de marge tallats a trossos, la xicoia, els pèsols, les faves i els espàrrecs de cultiu. Saleu-ho. Serviu la sopa amb el rovell d'ou escaldat i el sofregit de vegetals.