Sopa agredolça
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 75 cl de llet de coco
- 1 cullerada de gingebre
- 50 cl de caldo d'aviram
- 10 grans de pebre negre concassats
- 10 fulles de marialluïsa seca
- 75 g d'escalopines de pit de pollastre
- 35 g de shii-take
- 2 panotxes de mini blat de moro en conserva
- 1 cullerada de suc de llima
- 1 cullerada de daus de pebrot vermell
- 1 ceba tendra
- coriandre en fulla
PREPARACIÓ
1. Bulliu la llet de coco i el brou d'aviram en una cassola. Afegiu-hi el gingebre, el pebre i la meitat de les fulles de marialluïsa.
2. Abaixeu el foc i deixeu-ho coure 8 minuts a foc lent.
3. Passeu el brou per un colador a una altra cassola. Torneu a posar-ho al foc i afegiu-hi el pollastre, el shii-take i el blat de moro.
4. Deixeu-ho coure uns 5-6 minuts fins que el pollastre sigui cuit.
5. Afegiu-hi la cullerada de suc de llima i la resta de fulles de marialluïsa.
6. Emplateu la sopa i afegiu-hi la ceba tendra tallada molt petita, el blat de moro, els dauets de pebrot vermell i les fulles de coriandre.
2. Abaixeu el foc i deixeu-ho coure 8 minuts a foc lent.
3. Passeu el brou per un colador a una altra cassola. Torneu a posar-ho al foc i afegiu-hi el pollastre, el shii-take i el blat de moro.
4. Deixeu-ho coure uns 5-6 minuts fins que el pollastre sigui cuit.
5. Afegiu-hi la cullerada de suc de llima i la resta de fulles de marialluïsa.
6. Emplateu la sopa i afegiu-hi la ceba tendra tallada molt petita, el blat de moro, els dauets de pebrot vermell i les fulles de coriandre.