Sipietes confitades amb olives i taperons

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Quim Marquès
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • 20 sipietes fresques
  • 4 grans d'all
  • 8 olives sevillanes
  • 8 olives d'Aragó
  • 100 g de taperons
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 copa de brandi
  • julivert
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, netegeu les sipietes i deixeu-les macerar a la nevera en un bol amb oli, grans d'all, sal i pebre, durant 24 hores.
A continuació, fregiu les sipietes en una paella amb una mica de l'oli amb el que les haureu macerat. Quan estiguin una mica daurades, afegiu-hi les olives tallades a làmines i els taperons sencers. Després, incorporeu-hi el brandi i deixeu-lo reduir una mica. Tot seguit, incorporeu-hi una mica de mantega i remeneu-ho. I ja, per acabar, emplateu les sipietes amb les olives i els taperons, i salpebreu-ho tot una mica.