Sípia ofegada amb xocolata

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Mestres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Avi Pau, Cunit

INGREDIENTS

  • /2 kg de sípia
  • 1 kg de patates
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 4 grans d'all amb pell
  • 1 fulla de llorer
  • julivert
  • 1 presa de xocolata
  • 1 gotet de vi blanc
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Poseu en una cassola un raig d'oli, la ceba trinxada, el tomàquet pelat i sense llavors també trinxat, els alls amb pell, el llorer i el julivert.
Afegiu-hi també la sípia tallada a daus, la xocolata, el vi blanc, la sal i una mica d'aigua.

Deixeu-ho coure tapat fins que la sípia estigui gairebé cuita. Després, fiqueu-hi les patates pelades i esqueixades, i deixeu-ho coure tot junt fins que les patates quedin toves. Ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut